Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Zolang de BTC-prijs boven $ 40K blijft, is Bitcoin in ‘goede vorm’ voor Mike Novogratz

Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital, zal niet ‘nerveus’ worden van Bitcoin (BTC), behalve als het onder de $ 40.000 daalt. De beruchte bullish belegger kalmeerde de angst over de laatste uitverkoop van cryptocurrency, in een interview met CNBC op 21 september.

Niets anders dan betrokkenheid en activiteit over instellingen, volgens Novogratz

Bitcoin verliest deze week tot 10% en de macro-omgeving wankelt over China. Toch zijn er weinig bearish stemmen onder bekende commentatoren van de crypto-industrie. Met het argument dat de prijsdaling meer een gezonde corrigerende zet was voor een markt die enkele maanden in de “up-only” -modus had doorgebracht, is het voor Novogratz niet anders.

Hij vindt dat de markt iets te lang heeft geduurd, het China-nieuws mensen bang maakte en hij wees ook op bezorgdheid over de regelgevende activiteit in de Verenigde Staten. Zeer belangrijke niveaus om in de gaten te houden, zijn $ 40.000 voor Bitcoin en $ 2800 voor Ethereum’s coin, Ether (ETH), voor de korte termijn. Novogratz vervolgde dat zolang die standhouden, hij denkt dat de markt er goed voor staat.

Echter, de onderliggende vraag van institutionele beleggers is onaangeroerd gebleven, als je verder kijkt dan de marktwerking. Novogratz voegde eraan toe niets anders dan betrokkenheid en activiteit van zijn investerende klanten en zijn zakelijke klanten te zien. En hij concludeerde dat hij niet nerveus is over crypto.

Bitcoin “waarde” debat heeft nog een lid in Dalio

De afgelopen dagen zijn andere institutionele stemmen wat tam geweest. Ray Dalio van Bridgewater Associates benadrukte, in een vergelijkbaar media-optreden dat Bitcoin eerder een ‘waargenomen’ dan intrinsieke waarde heeft. Hoewel Dalio zelf een investeerder is. Hij waarschuwde dat regelgeving nog steeds de fortuinen van de cryptocurrency zou kunnen doden. Net als Novogratz wees hij eveneens op de Verenigde Staten.

Sinds Dalio Bitcoin voor het eerst in het openbaar begon te noemen en een toewijzing deed, heeft hij toch zijn standpunt over Bitcoin aanzienlijk verzacht. Novogratz zei over de echte waarde van Bitcoin dat ze filosofische debatten kunnen voeren over wat waarde is. Hij legde daarom uit dat een schilderij van Matisse 100 miljoen dollar kan opleveren, omdat enkele mensen besluiten dat het 100 miljoen dollar waard is.

Terwijl meer dan 150 miljoen mensen over de hele wereld besloten hebben dat Bitcoin iets waard is. En dat is genoeg voor hem, volgens Novogratz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS