Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Zelfs als de BTC-prijs daalt tot $ 50.000 is Bitcoin, volgens analyse, nog steeds bullish

Nieuw onderzoek argumenteert dat Bitcoin (BTC) kan terugkeren naar $ 50.000 en kan toch nog steeds niet de algemene bullish-these schenden, na het breken van all-time highs. Er was geen reden om bearish te zijn op Bitcoin na het bereiken en terugtrekken van $ 67.000, beweerde crypto-handelsplatform Decentrader in de laatste marktupdate op 22 oktober.

Voor een hertest van $ 50.000, geen significant bewijs

Bitcoin had een record verbroken dat zes maanden lang standhield. Toen er een correctie plaatsvond die 10% van zijn winst in een dag wist teniet te doen, groeide de bezorgdheid daarna. Analisten houden voor de komende weken en maanden toch vast aan hun eerdere optimisme, na twee dips onder de $ 60.000. Ook analist Filbfilb van Decentrader wijkt niet af.

Hij vatte samen dat ze nu al enkele weken een Bitcoin fractaal-patroon volgen. Als het doorgaat, zou dit betekenen dat de volgende grote stop omhoog voor Bitcoin, $ 72k zou zijn. Als BTC het momentum kan handhaven. Daarna beweren de 1618 extensies dat ongeveer $ 88k een doelwit van interesse zou blijken te zijn. Dit sluit aan bij het idee dat $ 100k wat front-running door verkopers zal zien, vertelde Filbfilb verder.

Afkoeling van de financieringspercentages, een grotere blootstelling van op de beurs verhandelde fondsen van Bitcoin-futures en een sterke steun van kopers, zijn enkele punten waarop Filbfilb wees. Omdat voor verder opwaarts potentieel dit allemaal bevorderlijk is. Echter, een verrassende beweging naar boven of naar beneden zou veroorzaakt kunnen worden tijdens het weekend, waarin de markten doorgaans dunner zijn.

Een stijging kan plaatsvinden die waarschijnlijk weerstand zal tegenkomen op de oude high van $ 65.000. Hij is gereed voor een mogelijk diepere BTC-prijsdip, onthulde Filbfilb ook. Een prijsdip die nog steeds extreem hard zou moeten proberen om zijn bullish overtuiging te doorbreken. Hij voegde eraan toe dat als er een significante omkering en breuk in de structuur is, $ 50k een belangrijk interessegebied voor hun zal zijn.

Filbfilb legde uit dat er nu geen significant bewijs voor is. Toch zijn ze voorbereid op een kans, mocht die zich voordoen. Maar het doorbreekt hun algehele bullish-these niet, zelfs als de prijzen terugkeren naar deze niveaus, zei de analist van Decentrader.

Vastberadenheid van bulls versterkt door wiskunde

Fibonacci-niveaus blijven een sleutelrol spelen bij het beoordelen van waarschijnlijke toekomstige prijspunten in een opwaartse of neerwaartse marktfase, net als bij andere recente bevindingen. Historisch gezien, heeft Bitcoin zijn macrocycluspieken geworteld in Fib-sequenties. Dit opent de deur om deze keer $ 300.000 te bereiken. De volgende bearishmarkt zou ook vanaf dergelijke hoogten rond de huidige niveaus moeten zakken.

Met in het slechtste geval een prijs die net onder $ 50.000 ligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS