Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Waarom een Crypto creditcard een goede keuze is

Cryptocurrency zijn de munten van de tijd. Het neemt met de dag toe aan populariteit over de hele wereld. Met de populariteit van cryptocurrency komen er ook nieuwe ontwikkelingen erbij kijken. Een hiervan is de ontwikkeling van crypto creditcards. Ook deze ontwikkeling is aan het uitbreiden. Waarom en crypto creditcard een goede keus is zullen we in deze tekst bekijken. 

Dit moet je lezen 

Je vraagt je zeker af waarom het gebruik van cryptocurrency nu een hype is geworden evenzo de crypto creditcard. Om te beginnen zijn crypto creditcards goed beveiligd. Het is veilig om betalingen te doen met een creditcard. In vrijwel overal in de wereld kun je al betalen met een crypto creditcard. Daarnaast bepaal jezelf hoeveel bitcoins of altcoins je op de creditcard zet. Het gebruik van een crypto creditcard vereist geen bank of elk ander tussenpersoon. Hierdoor is je privacy ook 100 procent gegarandeerd. Je zult bij gebruik van een crypto creditcard te maken hebben met de nadelen die behoren tot een crypto creditcard en niet de nadelen van een normale creditcard.  

De volatiliteit 

Zoals het al bekend is in de wereld van digitale valuta’s zijn cryptocurrencies volatiel. Dit betekent dat ze elk moment kunnen veranderen. Vandaag kun je met een bitcoin een heel winkel leegkopen en morgen is het niet eens een chocola waard. De waarde van crypto is dus onderhevig aan veranderingen. Als je met een crypto creditcard betalingen doet zal je met cryptocurrency betalen. De winkelier zal geen cryptocurrency in ontvangst krijgen, integendeel de lokale valuta’s zoals Dollars of Euro’s. Betalen met een crypto creditcard maar helaas wordt crypto niet over geaccepteerd als een wettig betaalmiddel. Het meest wordt het wel geaccepteerd op de Amerikaanse markt.  

Er zijn dus genoeg redenen waarom mensen overstappen tot het gebruiken van een crypto creditcard. Wilt u ook overstappen naar betalen met een crypto creditcard? Klik dan op https://cryptocreditcard.nl/ voor meer informatie hieromtrent. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS