Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
coinmerce earn

Waarom Coinmerce EARN zo interessant is

Je hoort het de laatste jaren steeds vaker; een passief inkomen verdienen. Een manier om geld te verdienen door ‘niets te doen’. In veel gevallen klinkt dat te mooi om waar te zijn, maar gelukkig is dat niet altijd het geval. De Nederlandse cryptobeurs Coinmerce speelt hier mooi op in met een staking functie; Coinmerce Earn.

Met Coinmerce Earn kun je tot 15% bonus pakken op je cryptocurrency’s. Je hoeft het alleen maar beschikbaar te stellen aan institutionele beleggers. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder!

Wat ze bieden

Laten we eerst eens kijken wat je precies krijgt als je met Coinmerce werkt. Dit systeem is een multi-currency cryptoplatform waarmee gebruikers met gemak crypto kunnen kopen en verkopen. Het biedt meer dan 140 verschillende cryptocurrency’s, wat betekent dat je de mogelijkheid hebt om betrokken te raken bij enkele van de top opties, evenals enkele van de minder bekende opties. Dit geeft je een kans om te proberen op de begane grond in te stappen als het gaat om valuta’s. En nog beter, het bedrijf is erop gericht het hele proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ze bieden een alles-in-één smartphone-app waarmee je alles kunt verkennen terwijl je onderweg bent, evenals het volledig functionele online systeem waarmee je toegang hebt tot alle informatie. Zo kun je ook direct altijd op de hoogte zijn van de koersen voor coins te gebruiken in Coinmerce Earn.

Wat is Coinmerce Earn?

Coinmerce Earn is een manier om passief inkomsten te genereren uit je cryptocurrency’s. Met een druk op de knop kunnen institutionele beleggers gaan beleggen met jouw crypto. Hiervoor wordt je beloond in de cryptocurrency waarvoor je Earn hebt geactiveerd. De beloning kan oplopen tot 15%. Bij stablecoins is dit 6%.

Coinmerce biedt momenteel + 30 munten aan die je kunt gebruiken voor Earn. Gebruikers kunnen al vanaf €10 beginnen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en je kunt op elk moment extra storten en stoppen. De bonus wordt wekelijks uitgekeerd en Coinmerce hanteert bovendien de hoogste percentages van Nederland. Coinmerce Earn is dus mogelijk dé manier om je cryptocurrency’s voor je te laten werken.

De hoogste percentages en het grootste aanbod

Coinmerce is niet de enige in Nederland die mogelijkheden biedt om passief inkomen uit crypto te genereren. Wel hebben ze het grootste aanbod en bieden ze de hoogste percentages. Inmiddels heeft de snelgroeiende cryptobeurs meer dan 200 munten die gebruikers kunnen kopen, verkopen of gewoon aanhouden. Op het moment van schrijven kunnen 30 daarvan worden geactiveerd voor Earn. Het aanbod met bijbehorende beloningen vind je hier.

Daarnaast kunnen Coinmerce-gebruikers er ook voor kiezen om geld te verdienen met een stakingsactie. Coinmerce biedt hiervoor 12 munten aan en in de toekomst zullen er meer volgen. De maximale beloning die hieruit voortvloeit is 10%.

Wil je ook gebruik maken van Coinmerce Earn? Maak dan een account aan op de website en ontdek de mogelijkheden!

 

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS