Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Volgens Scaramucci investeert eenieder die Bitcoin bestudeert, er uiteindelijk in

Anthony Scaramucci, SkyBridge Capital CEO en oprichter, zegt dat beleggers die Bitcoin (BTC) zorgvuldig bestuderen, uiteindelijk overtuigd zijn om een belang in de cryptocurrency te bezitten. Scaramucci drong investeerders aan om het huiswerk te doen over Bitcoin en te begrijpen wat het is. Dit deed hij in een maandaginterview met Capital Connection van CNBC.

Scaramucci diende ook als communicatiedirecteur van president Donald Trump in een vaste 10-daagse werkperiode. Investeerders moeten het witboek lezen dat is geschreven door de anonieme Bitcoin-maker Satoshi Nakamoto, stelde hij ook voor. Scaramucci zei dat door Bitcoin te begrijpen, het onvermijdelijk leidt tot een groeiende acceptatie, omdat veel prominente investeerders over de hele wereld het potentieel van de cryptocurrency beseffen.

Eenieder die het huiswerk doet, investeert er uiteindelijk in. Als voorbeeld noemde hij Ray Dalio, een Bitcoin-scepticus, die nu een Bitcoin-investeerder is. Andere wereldberoemde investeerders zoals Paul Tudor Jones en de Amerikaanse miljardair Stanley Druckenmiller hebben ook Bitcoin gekocht, voegde de executive eraan toe. Scaramucci legde uit dat dit briljante jongens zijn die het huiswerk hebben gedaan en tot de conclusie zijn gekomen dat ze een stukje Bitcoin moesten bezitten.

Bitcoin is sinds de oprichting in januari 2009 met meer dan 100.000% gegroeid, merkte de SkyBridge Capital CEO en oprichter op. Scaramucci merkte verder op dat als je het afgelopen decennium één cent in Bitcoin en 99 cent in contanten had, dan presteerde je beter dan alles. En dat eenieder daarover eens zou moeten nadenken. Het moment dat Bitcoin in de buurt van zijn nieuwe all-time highs zit die vorige week zijn geregistreerd, verschenen de opmerkingen van Scaramucci.

BTC handelde, volgens gegevens van CoinGecko, op het moment van schrijven op $ 63.277. Voor het eerst in zijn geschiedenis bereikte Bitcoin woensdag meer dan $ 67.000. Slechts een jaar geleden handelde de cryptocurrency rond de $ 13.000. Bitcoin is niet bijzonder gemakkelijk te gebruiken, volgens enkele grote investeerders over de hele wereld.

Het gebrek aan gebruiksgemak van Bitcoin is de belangrijkste belemmering voor de massale acceptatie van cryptocurrency, volgens Tim Draper, de grote investeerder in de crypto-industrie. Mark Cuban, de Amerikaanse miljardair-ondernemer, betoogde vorig jaar dat voordat de massale adoptie van BTC zal plaatsvinden, Bitcoin gemakkelijk genoeg moet zijn dat oma het kan gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS