Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Terwijl Solana (SOL) de altcoin-stijging leidt, is Bitcoin-prijs in lijn voor ‘impulsieve sprong’

Opnieuw is de volatiliteit van Bitcoin (BTC) te laat en de voorkeur wordt aan een “impulsieve” beweging richting $ 50.000 gegeven door een analist.

Voor uitbraak van Bitcoin geldt “Chill and wait” voor handelaar

BTC/USD bleef op donderdag $ 46.000 omcirkelen terwijl een griezelige rust over de markt bleef hangen, toonden gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView aan. Toen een cascade van afgewikkelde posities leidde tot een enorm dagelijks verlies van $ 9.000 voor Bitcoin waardoor er dinsdag een massale omwenteling te zien was. Het is iets wat analisten sindsdien hebben vastgepind op handelaren met een te grote hefboomwerking.

Populaire handelaar Crypto Ed zegt dat een daling niet vanzelfsprekend is. Toch zijn de dieptepunten van het evenement van $ 42.800 niet opnieuw getest. Woensdag vatte hij samen dat het hem een bullish wimpel lijkt en dat het een impulsieve bounce is gevolgd door consolidatie. Verder gaf hij aan dat traders liever kunnen relaxen en wachten op de uitbraak. Maar dat het verkeerd is als het daalt, volgens Crypto Ed.

Collega-handelaar en analist Rekt Capital zag een voortdurende hertest van het 50-daagse exponentiële voortschrijdend gemiddelde (EMA) van Bitcoin als een potentiële game-changer. Hierbij met de verwachtingen dus scheefgetrokken in positieve zin. Hij merkte op dat het de eerste keer is dat BTC de blauwe 50-dagen EMA opnieuw test als ondersteuning, nadat hij deze eind juli als ondersteuning had teruggevorderd.

Rekt Capital legde uit dat de 50-daagse EMA nuttig is om het bullish momentum te begrijpen, omdat het de neiging heeft om gevestigde uptrends te ondersteunen.

Terwijl Solana $ 200 passeert, herstellen altcoins

Ondertussen is er hoop voor de bullish kortetermijncase voor Bitcoin gegeven door verbeterde prestaties van grote altcoins. Alle top 10 cryptocurrencies hebben volgens marktkapitalisatie solide winsten geboekt van ten minste 4%. Toch is BTC/USD van de ene op de andere dag grotendeels stabiel gebleven. Op het moment van schrijven voegde Ether (ETH) 4,5% toe om te cirkelen rond $ 3.470.

Cardano (ADA) herstelde tegelijkertijd boven de $ 2,50. Echter, het peloton wordt door Solana (SOL) nog steeds overtroffen. Op 9 september handelde Solana in slechts 24 uur boven $ 200 met een winst van 32%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS