Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Terwijl Bitfinex de handel stopt, heeft BTC $ 43K-ondersteuning; is de nieuwe $10K Bitcoin $40K?

Doordat plotselinge problemen bij de grote beurs Bitfinex leidden tot een massale storing, zijn de nachtelijke winsten van Bitcoin (BTC) op 30 september tenietgedaan.

Mysterieuze shutdown onderzocht door Bitfinex

Na het nieuws van dat Bitcoin lokale hoogtepunten boven $ 43.800 op Bitstamp had bereikt, verloor BTC/USD het niveau van $ 43.000, werd door gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView aangetoond. Op het moment van schrijven was de bron van het probleem onbekend, waardoor handelaren in het ongewisse werden gelaten. Want toen viel een toch al gevoelige cryptomarkt terug in de richting van gevestigde ondersteuning.

Als onderdeel van de laatste service-update, schreef Bitfinex dat ze de problemen met het platform onderzoeken en dat ze de handel tijdelijk moeten stopzetten. Als onderdeel van gepland onderhoud had collega-beurs Binance, de grootste in volume ter wereld, dinsdag de handel twee uur opgeschort. Dit had geen noemenswaardige invloed op de prijsactie van BTC.

Bitcoin leek september bijna precies af te sluiten tegen de voorspelde prijs van het ‘worst-case scenario’ van $ 43.000, omdat donderdag al een moeilijke dag zou zijn. De grootste cryptocurrency zou met deze prijsactie opnieuw de voorspellingen van PlanB geldig verklaren. PlanB is de maker van het stock-to-flow-model en hij schatte ook de afsluiting van augustus correct op $ 47.000.

Voor het behouden van het algehele bullish momentum herhaalde Rekt Capital, collega-handelaar en analist, ondertussen de noodzaak voor BTC/USD om zijn 21-weeks exponential moving average level (EMA) tegen het einde van zondag terug te winnen.

$ 10.000 BTC van september 2020 door de markt nagebootst

De algemene kenmerken van de Bitcoin-markt waren ondertussen voor de meesten nog verre van bearish. Met vergelijkingen met dezelfde periode in 2020 blijft de kans bestaan op een dramatische terugkeer, in de komende weken en maanden. Ondanks een matige prijsactie. De laatste vergelijking kwam van Cole Garner.

Hij merkte op dat het grote blok aan koper ondersteuning net onder $ 40.000 deed denken aan de orderboekconfiguraties van toen BTC/USD in september vorig jaar $ 10.000 bedroeg. De oude expert Bobby Lee heeft deze week niet alleen $ 100.000 voorspeld op de middellange termijn, maar zelfs $ 200.000 of meer voor Bitcoin in een nieuwe “FOMO-rally”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS