Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Ondergang van BTC-netwerk met een groot teken van hoop, voorspeld door voormalige Bitcoin-leadontwikkelaar

Voor ‘s werelds meest populaire cryptocurrency is er een mogelijke toekomst voorgesteld door voormalige hoofdontwikkelaar voor het Bitcoin-netwerk. Inclusief een epische prijsvoorspelling. Gavin Andresen, softwareontwikkelaar, heeft een recente blogpost genaamd “A Possible BTC Future”, gepubliceerd waarin hij de ondergang van het Bitcoin-netwerk voorspelt.

Andresen voorspelt dat Bitcoin (BTC) in 2061 een prijs van $ 6 miljoen per coin zal hebben bereikt, voordat Bitcoin (BTC) zijn einde bereikt. Hij voegde eraan toe dat, voor het geval mensen te opgewonden raken, $ 1 miljoen dollar vandaag in de komende 40 jaar $ 6 miljoen waard zal zijn vanwege grote inflatie. De voorspellingen waren een “klein stukje sciencefiction”, gaf de voormalige Bitcoin-clientprogrammeur toe.

Echter, hij zei dat het scenario heel goed mogelijk was. Hij gaf verder aan dat transactiekosten ongeveer $ 7500 zouden kosten, maar dat de meeste transacties niet op het netwerk zelf zullen plaatsvinden. De transacties zullen in plaats daarvan op een gespiegelde chain zitten met wrapped tokens voor het besparen op kosten en verbeteren van snelheden. De whales zouden doorgaan met transacties op de hoofdchain, want ze zouden de hele zaak beheersen.

Andresen voorspelde dat tegen 2100 deze whales zouden erkennen dat de kosten voor mining tot bijna nul was gedaald. Verder dat er zo weinig transacties plaatsvinden dat de whales het zullen stopzetten. Hij voorspelt dat er uiteindelijk nul nieuwe BTC wordt geproduceerd op het BTC-netwerk en er nul BTC op het BTC-netwerk circuleert. Er valt niets meer te beveiligen en de chain stopt, volgens Andresen.

De positieve zijde van dit alles is dat er nog steeds ongeveer 20 miljoen BTC op andere blockchains zal bewegen. Hij voegde eraan toe dat deze hun waarde door schaarste zouden behouden. De laatste Bitcoin zal wiskundig gezien in 2140 worden gemijnd. Er moet nu nog alleen maar 2,17 miljoen of 10,5% worden gemijnd. Andresen richtte ook de Bitcoin Foundation op, maar stopte in 2014 met zijn leidende rol.

En hij is de afgelopen jaren uit de schijnwerpers verdwenen. Doordat hij de beweringen van Craig Wright als Bitcoin-maker Satoshi Nakamoto steunde, werd Andresen in 2016 verbannen uit de Bitcoin-gemeenschap. Later gaf hij toe dat dit een vergissing was en Andresen getuigde dat hij in juni 2020 door de beweringen van Wright in de maling was genomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS