Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Nadat de BTC-prijs in de buurt van de vorige ATH stuitert, wint Bitcoin $ 2K in uren

Nadat nieuwe macroturbulentie leidde tot een hertest van eerdere all-time highs, passeerde Bitcoin (BTC) op 21 oktober opnieuw $ 66.000.

Bitcoin-bulls te sterk voor Evergrande

BTC/USD herstelde zich ‘s nachts van een dip naar $ 64.000, toonden gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView aan. Een daling van de aandelenkoersen, die reageerden op hernieuwde zorgen over de Chinese vastgoedgigant Evergrande, liep evenwijdig met de beweging. Het lukte Bitcoin toch om hogere niveaus te behouden, wat leidde tot slechts een korte trip onder de drempel van $ 64.900.

Sinds april van dit jaar was dit het BTC-record. Een nog steeds optimistische bijdrager van CoinTelegraph, Michaël van de Poppe, vatte samen voor Twitter-volgers dat markten altijd hoger gaan dan de meerderheid verwacht. Waarschijnlijk wat er de komende maanden zal gebeuren, zei hij nog.

Volgend mikpunt $ 75.000

Nadat BTC/USD $ 3000 hoger gebracht werd door een squeeze, werden op woensdag 20 oktober nieuwe all-time highs van meer dan $ 67.000 geboekt. Analisten merkten hierbij op dat de maandelijkse kaars voor oktober al groter is dan de volledige Bitcoin ATH van december 2017. Vandaag schreef Eight, het Nederlandse crypto-advies- en onderwijsplatform, in de laatste update dat BTC zijn oude ATH test, voor ondersteuning.

Afgeleid van recente prijsactie met de Fibonacci-retracement tool, zijn sommige niveaus om in de gaten te houden ongeveer 75k, 87k en 96k, als we vanaf hier stuiteren, volgens Eight. Fibonacci is verantwoordelijk voor de lange termijn bevindingen van BTC-prijzen. Deze zetten nu de piek van de bull-run van deze cyclus op maar liefst $ 300.000. Tegenovergesteld hieraan kan het dieptepunt ergens tussen $ 47.000 en $ 60.000 liggen.

Vergeleken met de $ 3.100-vloer van de vorige cyclus is dit nog steeds hoger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS