Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

In crypto-marktroutine duikt Bitcoin-prijs binnen enkele minuten onder $ 43K

Terwijl de handel op 7 september voortduurde, daalde Bitcoin (BTC) scherp. Het was een volatiele dag die de BTC-prijsactie onder de $ 43.000 bracht in een van de meest volatiele dagen van het jaar.

Grote uitverkoop van BTC, zijn de walvissen verantwoordelijk voor

Toen Bitcoin plotseling het psychologische niveau van $ 50.000 verloor, legden gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView de volatiliteit vast. Slechts enkele uren nadat analisten het er gezamenlijk over eens waren dat BTC/USD $ 50.000 moet aanhouden om het bullish momentum te behouden, kwam de beweging in Bitcoin-prijs.

Michaël van de Poppe van Cointelegraph, een van de analisten, benadrukte dat $ 49.500 het punt is van geen terugkeer, als het niet als ondersteuning zou blijven. Daarna zou $ 44.000 de volgende kunnen zijn, volgens Van de Poppe. Hij merkte vervolgens op dat Bitcoin de CME-futureskloof van het weekend had gedicht. Bitcoin handelde op ongeveer $ 46.700 op het moment van schrijven met nog steeds onstabiele prijzen.

Dit is ruim onder het gewenste minimum, met een bodem van $ 47.200. Scott Melker, trader en analist, bekend als ‘The Wolf of All Streets’, gaf groothandelaren de schuld. Hij zei dat het aan walvissen overgelaten moet worden om Bitcoin te dumpen op de dag dat El Salvador, BTC tot wettig betaalmiddel maakt. Ook echt verkoopvolume, besloot de trader en analist.

Op 7 september, de dag dat El Salvador Bitcoin als valuta adopteerde naast de Amerikaanse dollar, bereikte de grootste cryptocurrency $ 52.960, zoals Cointelegraph meldde. Het is een hoogtepunt van bijna vier maanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS