Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
FTX Exchange

FTX platform, een overzicht

Met onbeperkte toegang tot het internet en computerapparatuur worden de meeste financiële investeringen uitgevoerd via digitale platforms. Deze platforms zijn valuta-uitwisselingen waar mensen hun valutaparen kunnen verhandelen voor directe winst. In de cryptocurrency wereld is FTX een van de populairste crypto exchanges voor het kopen, verkopen en verhandelen van cryptocurrencies.

In deze FTX-review is elke factor die de laatste populariteit van dit platform drijft, onderzocht. In tegenstelling tot andere FTX beoordelingen, biedt dit artikel een diepgaande evaluatie van waarom mensen de voorkeur geven aan FTX Exchange om crypto derivaten te verhandelen en de winstgevende technieken onder de knie te krijgen.

FTX platform

 

Wat is het FTX Trading Platform?

FTX is een online digitale uitwisseling voor cryptocurrency en crypto derivaten. Het is ontworpen om de handel in BTC-opties en andere populaire crypto derivaten te ondersteunen. FTX helpt toegang te krijgen tot de beste spot handelspraktijken en maakt geldoverdrachten mogelijk via fiat en stabiele cryptocurrencies, zoals Ethereum, Bitcoin, en Litecoin. Het ondersteunt een geselecteerd scala aan stablecoins en altcoins.

Met zijn handelsdiensten helpt FTX retail- en institutionele handelaren hun cryptohandelsportefeuilles te diversifiëren. Het platform biedt meerdere handelsproducten en opties. Bovendien zijn FTX-diensten ontwikkeld om toegewijd te blijven aan professionele handelaren in de markt. Met andere woorden, het platform biedt diensten aan ervaren handelaren.

Het FTX platform levert ook een OTC-dienst. Deze dienst helpt geïnteresseerde handelaren grote crypto aankopen te doen. Via de FTX mobiele app kunnen handelaren grote crypto-volumes kopen en hun FTX-gebruikersaccounts onderweg beheren. Gezien het volume, wordt het gerekend tot de beste derivatenbeurzen.

Hoe werkt FTX?

Het platform wil dat iedereen zijn business model hardop hoort. Het platform schrikt er niet voor terug om transparant te zijn in zijn bedrijfsvoering. Op FTX kunnen gebruikers hun future handel afwikkelen in fiatvaluta van de Amerikaanse dollar. Dit betekent dat het platform ongeveer $300 winst maakt op trades ter waarde van $9.000.

Alle handelstransacties die op FTX worden afgesloten, worden onderstreept met crypto munten. Dit helpt het platform operationeel en winstgevend te blijven als een crypto beurs.

Is FTX gereguleerd?

De FTX.com website is goed beschermd door SSL beveiliging. De webapp biedt een exclusieve cryptocurrency handelservaring. Het bedrijf dat dit platform runt, is geregistreerd in Antigua en Barbuda. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hong Kong.

Volgens een recente test van Mozilla Observatory behaalde de website van FTX een B+ score in beveiliging. Dit wordt beschouwd als een imposante score in de crypto ruimte. FTX gebruikt ook twee-factor authenticatie (2FA) om de beveiliging van transactiegegevens te versterken. Met Authy, Google Authenticator of SMS-gebaseerde OTP-authenticatie helpt het platform bij het beschermen van gebruikersaccounts bij elke stap van het proces. Gebruikers kunnen ook aparte wachtwoorden aanmaken voor stortingen, transacties, opnames en andere diensten. Onder de sectie ‘login’ biedt FTX ook extra rechten voor het beheren en aanmaken van verschillende subaccounts.

Het team achter de FTX crypto-uitwisseling is uitzonderlijk gespecialiseerd in crypto-ontwikkelingen. Het platform wordt gerund door ingenieurs van MIT en Berkeley, die jarenlange ervaring hebben met het werken voor Google, Facebook en andere gigantische techbedrijven.

Vandaag de dag is FTX een grote naam in de cryptocurrency ruimte en heeft samengewerkt met bedrijven als True USD, Circle, en FBG Capital voor het ondersteunen van de grote volume handelsactiviteiten van haar gebruikers.

FTX Beurs Overzicht

 • Professionele Crypto Handelaren en Beleggers
 • Hoog Dagelijks Handelsvolume
 • Voor niet-Amerikaanse gebruikers

Producten

 • Bitcoin (BTC) Opties
 • 45 Tokens met hefboomwerking
 • MOVE Slimme Contracten
 • 20+ Eeuwigdurende Swaps

Diensten

 • Uitvoering van transacties
 • Marktvoorspellingen
 • Voorspellende analyses
 • Overal en altijd handelen met FTX ProOveral en altijd handelen met FTX Pro

Producten en diensten aangeboden door FTX

Op FTX zijn verschillende verhandelbare producten beschikbaar. Het platform identificeert ook de behoefte aan unieke handelsdiensten. Het heeft meerdere gaten in de cryptomarkt gedicht door een beurservaring te creëren die crypto handel divers en innovatief maakt. Van crypto futures en leveraged tokens tot Bitcoin opties en MOVE smart contracts, het platform heeft veel te bieden.

Futures verhandelen
FTX helpt bij het verhandelen van futures als kwartaal- of eeuwigdurende trades. Meer dan 20 populaire cryptocurrencies zijn beschikbaar voor futures. Het is opgenomen in de Index Futures, waardoor gebruikers op een eenvoudige manier kunnen investeren in verschillende secties van de markt.

Tokens met hefboomwerking
Het platform maakt 101x hefboom op orders mogelijk. Het plaatst deze maximale hefboom voor elke handelsrekening. Een 10x hefboom is standaard ingesteld en ontworpen als een veiligheidsmaatregel. Meer dan 45 verschillende hefboom tokens zijn aanwezig op het handelsplatform. Ze zijn relatief ongecompliceerd en helpen gebruikers om de BULL en BEAR technieken als hefboom te gebruiken.

Bitcoin-opties
BTC opties is een uniek handelssegment op FTX. Deze dienst stelt gebruikers in staat om verschillende Bitcoin-opties te verhandelen via slimme contracten. FTX, een beurs voor cryptocurrency-derivaten, maakt contante betalingen in USD mogelijk voor handelaren die grote volumes in BTC-opties stoppen. Op basis van de ‘recht om te kopen’-positie en de ‘recht om te verkopen’-positie kunnen gebruikers direct winst maken door Bitcoin-opties te shorten.

MOVE
FTX heeft een baanbrekend smart contract genaamd MOVE. Het MOVE-contract helpt FTX-gebruikers om futures te verhandelen met ruwe BTC en verplaatst deze fondsen onder een bepaalde tijdsperiode, zoals driemaandelijks, maandelijks, wekelijks en dagelijks.

FTX Exchange

FTX : Voor- en nadelen

Voordelen

 • Het KYC-proces voor dit platform is eenvoudig en helpt bij het verhogen van de handelslimieten. Leveraged tokens op FTX zijn risicovolle investeringen.
 • Het platform is gespecialiseerd in de handel in crypto-derivaten. FTX is een relatief nieuw platform in de crypto ruimte.
 • FTX garandeert ook liquiditeit voor al zijn gebruikers.
 • FTX rekent lage vergoedingen op al zijn verhandelbare producten en diensten.
 • Het platform maakt het ook mogelijk cryptocurrency aankopen te doen via creditcards via de Simplex gateway.
 • FTX Rekening Registratie en Aanmeldingsproces

FTX Kosten

Er worden geen stortings- of opnamekosten in rekening gebracht door het platform. FTX rekent ook geen kosten voor futures settlement. De OTC handelsdiensten worden uitgevoerd met de FTX portemonnee. Dus, bijna alles is gratis op FTX.

Leveraged tokens worden belast met uitvoerings- en terugkoop kosten van 0,10%. Het platform rekent ook een dagelijkse beheersvergoeding van 0,03% op deze transacties. Bij een hefboom van 50x, kunnen de handelskosten met 0,02% toenemen. Evenzo kan een hefboom van 100x de handelskosten verhogen tot 0,03%, wat kan worden terugverdiend met het FTX-verzekeringsfonds. Bovendien krijgen handelaren korting op het aanhouden van FTT-tokens. FTX heeft lagere handelsvergoedingen ingesteld voor gebruikers die grote volumes verhandelen.

Geaccepteerde betaalmethoden FTX

FTX ondersteunt credit card overschrijvingen. Het gebruikt Simplex als de online betaling gateway voor credit card stortingen. De valuta van het platform ondersteunt verschillende fiatstortingen en -opnames. Het ondersteunt echter geen Indiase National Rupee (INR). Deze integratie kan binnenkort plaatsvinden aangezien Binance ook heeft geïnvesteerd in het platform.

FTX Native Token – FTT Token Details

FTX’s native token heet FTT. Net als andere beurzen, heeft FTX zijn eigen ecosysteem en het FTT nuts token. Met het FTT token biedt FTX voordelen zoals verlaagde FTX handelskosten of het FTX verzekeringsfonds.

Conclusie

In eenvoudige woorden, FTX is een gediversifieerde beurs voor cryptocurrency. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de handel in crypto-derivaten. FTX heeft aan populariteit gewonnen voor zijn Bitcoin-optiehandel. Met 45 of meer FTX leveraged tokens, grijpt dit platform de interesse van honderden handelaren rond het werk. De cryptobeurs heeft verschillende voordelen, van 101x leverage tot 20+ perpetual swaps.

Het platform wordt als riskant beschouwd voor het hefboomeffect op altcoins. Desondanks heeft FTX een solide liquiditeitsniveau. Het kan transacties van miljoenen dollars ondersteunen. Ondanks de volatiliteit van de markt, heeft de beurs opties te bieden aan haar gebruikers. Alles in overweging genomen, heeft FTX het beste aanbod voor professionele cryptohandelaars over de hele wereld.

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS