Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

ETH voorbereid op voortgang naar $ 5000 met de nieuwe all-time high van Ethereum

Op 29 oktober verkeerde de markt voor cryptocurrency in een goed humeur. Bulls waren er toen namelijk in geslaagd de prijs van Bitcoin (BTC) terug te brengen in de buurt van de ondersteuningszone van $ 63.000 en Ether (ETH) bereikte een nieuw record op $ 4.460. Nu dat Bitcoin ondersteuning vindt boven het niveau van $ 60.000 en koersvorming lijkt plaats te vinden voor Ether, hebben analisten het volgende over de markt te zeggen.

BTC kan $ 90.000 bereiken, denken bulls

Voor onafhankelijke marktanalist Crypto_Ed_NL zorgden de bullish bewegingen die te zien zijn in BTC en Ether voor een moment van reflectie. Hij tweette dat het erop lijkt alsof hij niet optimistisch genoeg was met $ 40.000 toen een doelwit van $ 73.000 werd aangegeven. Na rekening te hebben gehouden met de recente bewegingen gaf de analist aan dat het doel is gestegen naar $ 90.000 en na een correctie zouden ze $ 100.000 moeten zien.

Crypto_Ed_NL plaatste een vervolg-tweet over hoe dit scenario de prijs van Ether precies zou beïnvloeden. Hierin werd uiteengezet hoe de prijsactie zou kunnen verlopen, en hij gaf een koersdoel van meer dan $ 6.000. Crypto_Ed_NL gaf aan dat het niet nodig is om de gebruikelijke verwerpingen op te nemen. Hij verklaarde dat als hij het mis heeft, hij het gewoon mis heeft. Echter, in dit geval zal het hem verbazen als hij hierin ongelijk heeft.

BTC heeft $ 85.000 als volgende grote horde

Crypto-marktonderzoeksbureau Decentrader gaf een meer diepgaande blik op de prijsactie voor Bitcoin. Het bureau merkte op dat token-gemarginaliseerde hefboomhandelaren die agressief verlangden naar de laatste aanloop naar de hoogste en korte breakout-niveaus aller tijden, de daling van 14% van de prijs van BTC vorige week van $ 67.000 veroorzaakten.

Nadat op 20 oktober in totaal $ 120 miljoen aan shortposities was geliquideerd, voelden zowel longs als shorts het negatief effect van de recente prijsdaling, volgens Decentrader. De volgende dag leden de “late longs” ook $ 100 miljoen aan liquidaties. De prijs van BTC is nu teruggetrokken naar het mislukte rallypunt van mei dit jaar dat nu ondersteuning biedt na de mislukte uitbraak.

Het punt is nu bereikt waarbij te zien zal zijn dat de 128DMA boven de 200DMA zal kruisen, volgens Decentrader, als een signaal in een hoger tijdsbestek van voortzetting van de bullish trend. Na dergelijke cross-overs heeft de prijs aanhoudende rally’s gekend in eerdere bullmarkten. Op technische, marktcyclus- en chainbasis leeft de overtuiging dat het volgende grote probleemgebied voor BTC pas zal toeslaan als $ 85.000 – $ 90.000 genaderd wordt.

Voorbereiding Ether klaar voor een vervolg naar $ 5000

Michaël van de Poppe, marktanalist en CoinTelegraph-bijdrager, leverde een mogelijk scenario voor hoe de prijsactie voor Ether in de nabije toekomst zou kunnen uitpakken. Poppe zei dat er een goede S/R-flip is en ETH waarschijnlijk klaar is voor voortzetting richting $ 5.000. Nu staat de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency op $ 2,666 biljoen en de dominantie van Bitcoin is 44,2%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS