Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

BTC zal niet meer onder $ 39K komen, suggereert nieuw Bitcoin-prijsmodel

Een nieuwe tool die twee van zijn krachtigste statistieken combineert, zegt dat Bitcoin (BTC) minstens $ 39.000 moet kosten. Analist William Clemente presenteerde, in een tweet op donderdag, de illiquide aanbodbodemgrafiek. En de bevindingen zijn voor BTC stevig bullish.

Stijging en nogmaals stijging voor de prijsbodem van Bitcoin

Analisten garanderen bijna een opwaartse prijs van BTC, omdat de valutareserves slinken. En naar verwachting zullen de komende weken grote buy-ins van bedrijven worden aangekondigd. Langetermijnhouders zijn nu in het bezit van meer van het aanbod dan ooit sinds oktober 2020, zoals Cointelegraph meldde. Om een nieuwe minimumprijs voor BTC/USD te vormen, zijn illiquide aanbodgegevens nu gecombineerd met het populaire en zeer nauwkeurige stock-to-flow Bitcoin-prijsmodel.

Het is een prijsbodem gebaseerd op de realtime schaarste van Bitcoin, zoals beschreven door Clemente. Vanaf deze week is een ondergrens voor BTC/USD als $ 39.000 te zien met een blik op de nieuwe grafische informatie. Het niveau komt netjes overeen met de huidige technische voorspellingen van waar het paar zou moeten stuiteren in het geval van een omkering.

Opvallende vooruitgang in 2021 opgemerkt door Bloomberg

Ondertussen eist stock-to-flow al lang betere prestaties van de Bitcoin-spotprijs. En de maker, PlanB, blijft in het slechtste geval vasthouden aan een eindejaar afsluiting van $ 135.000. Hij is niet de enige want Bloomberg Intelligence hechtte hernieuwd vertrouwen in zijn laatste onderzoek aan het uitkomen van $ 100.000 voor BTC/USD in 2021. Hoofdanalist Mike McGlone gaf het volgende aan als onderdeel van Twitter-opmerkingen die in overeenstemming zijn met die van Clemente.

Volgens McGlone suggereren trends in de afgelopen Bitcoin-handel en het dalende aanbod van crypto vergeleken met de gebruikelijke acceptatie een opvallende vooruitgang in 2021. Hij denkt dat de vooruitgang mogelijk tot $ 100.000 zal gaan. Niet minder dan vijf grafieken wijzen nu op de magische zes cijfers, zei McGlone. Dit is een jaar nadat Bitcoin voor het eerst een prijskaartje van vijf cijfers had bereikt en het nooit verloor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS