Search
Close this search box.
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Bitcoin moet minstens $ 55K kosten volgens ‘conservatieve’ BTC-voorzieningsschokstatistiek

Volgens een maatstaf die de zogenaamde “aanbodschok” meet zou Bitcoin (BTC) minstens $ 55.000 per coin moeten kosten. Analist Willy Woo benadrukte in een tweet op zondag dat wat hij eraan toevoegde, een “conservatieve” prijsraming is voor BTC/USD.

Inhaalslag gepleegd door Bitcoin-prijs op statistieken

De on-chain-statistieken zijn al geruime tijd veel steviger bullish. Toch heeft Bitcoin nog steeds geen $ 50.000 vastgesteld als stevige ondersteuning. Het zogenaamde “aanbodschokwaarderingsmodel” heeft zich nu bij hen aangesloten, wat een conservatieve prijsraming van $ 55.000 oplevert. Aanbodschok is gewoon het niet-beschikbare BTC-aanbod gedeeld door het beschikbare BTC-aanbod.

 

Dit gaat veel verder dan op het eerste gezicht lijkt. Want Woo gebruikt het om effectief met een toverstaf te zwaaien en de intentie van investeerders te peilen. Nog voordat de biedingen en aanbiedingen zelfs maar worden geplaatst. Woo legde vorige maand in een blogpost uit dat in deze kijk op vraag en aanbod een belegger staat die niet van plan is te verkopen aan de vraagzijde.

Terwijl aan de aanbodzijde een belegger staat die bereid is te verkopen. Bovendien gebruikt het waarderingsmodel een algoritme om vergelijkbare vraag- en aanbodsituaties met de huidige situatie te vergelijken, waardoor een eerlijke prijsschatting wordt geproduceerd. Woo erkende in de tweet dat het conservatief is omdat een van de SS-statistieken, Exchange SS, nu boven ATH is.

Hij gaf verder aan dat, verwijzend naar het huidig recordniveau van de verhouding van coins in koudeopslag vergeleken met coins op beurzen, er dus geen terugblik mogelijk is.

Voor bulls is $ 50.000 eerste hindernis

2021 is het jaar na een halvering van de bloksubsidie, daarom is de aanbodschok van Bitcoin een veelgebruikte uitdrukking in de huidige markt. Bitcoin heeft zich tot nu toe ongeveer hetzelfde gedragen als eerdere jaren na de halvering, in 2013 en 2017. Miners ontgrendelen nu slechts 6,25 BTC per blok.

Toch blijft het conservatieve minimumdoel van $ 55.000 boven een andere reeks maandelijkse afsluitingsminima van analist PlanB. Hij vermoedt dat september een minimale maandelijkse afsluiting van $ 43.000 zal hebben. Echter, het opwaartse punt wordt daarna echter serieus hervat, waarbij Bitcoin 2021 afsluit op minstens $ 135.000. BTC/USD werd verhandeld op $ 50.200 op het moment van schrijven, na het hele weekend binnen een krappe bandbreedte te zijn gebleven.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Other News

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASHBONUS